Bijlage(n) toevoegenBijlage toevoegen
kies uit bibliotheek
verwerk gedropte files...

Ombudsman Metropool Amsterdam

Home

Hulp nodig? Ga naar Buurtteam Amsterdam

Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u. Een plek in de buurt waar u naartoe kunt met al uw vragen.

 

Wat een buurtteam is
Buurtteam Amsterdam is er voor iedereen die (tijdelijk) extra steun kan gebruiken. Er zitten verschillende hulpverleners bij elkaar. Zij hebben veel kennis en ervaring. Samen met u zoeken zij naar een oplossing die bij u past. De hulp is gratis.

U kunt bij Buurtteam Amsterdam terecht met vragen over: zorg, geld, wonen, werk, meedoen, gezondheid, veiligheid.

 

Waar de buurtteams zitten
U vindt de buurtteams in heel Amsterdam, er is dus altijd een buurtteam bij u in de buurt. U kunt bij een buurtteam binnenlopen of een afspraak maken. U kunt ook bellen of een e-mail sturen. Een overzicht van alle buurtteams vindt u op www.buurtteamamsterdam.nl

 

Met wie het buurtteam samenwerkt
De buurtteams in Zuidoost worden vanaf 1 april 2021 gevormd door MaDi Amsterdam Zuidoost, Cordaan en HVO Querido in stadsdeel Zuidoost.

 

Algemeen:
Het buurtteam kijkt samen met u welke hulp u nodig hebt zodat u zelf of met wat extra steun weer verder kunt. Daarom werkt een buurtteam ook samen met veel andere organisaties in de buurt. Bijvoorbeeld met: Ouder- en Kindteams, huisartsen, geestelijke gezondheidszorg, woningcorporaties, woningcorporaties, bewonersgroepen, vrijwilligersorganisaties, wijkverpleging, zorgaanbieders en buurthuizen.

 

Meer contact
Heeft u een vraag of wilt u gewoon een keer kennismaken? U bent van harte welkom.

Voor alle buurtteams en contactgegevens kijkt u op www.buurtteamamsterdam.nl